Постижения

25 Ноември2019

Началникът на РУО – Търговище награди педагогически специалисти от І СУ „Свети Седмочисленици“ с почетното отличие „Митрополит Андрей”

Началникът на РУО – Търговище г-жа Елка Станчева връчи почетно отличие „Митрополит Андрей” на трима педагогически специалисти от І СУ „Свети Седмочисленици“ гр. Търговище. Наградата се връчва на учители от образователните институции на територията на област Търговище с принос в развитието на регионалната образователна система, за постигнати високи резултати и за дългогодишна дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

Г – жа Диана Рунчева – ст. учител по български език и литература – за доказани високи резултати в образователния процес като ръководител на ученик, лауреат на Националния етап на олимпиадата по български език и литература.

Г – жа Дияна Борисова – ст. учител по ФВС, за доказани високи резултати в образователния процес и извънкласната дейност като ръководител на училищен отбор по баскетбол, класирал се на второ място в „Ученически игри 2019“.

Г – жа Дарина Русинова – ЗДУД – за принос в системата на училищното образование и прилагане на ефективни иновативни форми и методи в образователния процес.

Back to Top