Съобщения

30 Октомври2021

Честит Първи ноември!

Уважаеми ученици и учители,

В навечерието сме на уникалния български празник – Деня на народните будители, който крепи духовния мост между миналото и бъдещето, на който отдаваме уважение към историята и изказваме признание към пазителите на будния български дух през вековете.

Скъпи колеги,

Във вас обществото ни разпознава съвременните будители, които носят любородната искра и са натоварени с важната мисия да я предадат на бъдещето на България. Благодарим Ви, че от висотата на своята духовност и професионализъм се справяте с огромното предизвикателство да сте съвременни будители, да намирате връзката между два различни свята, да градите духовната крепост на настоящето и да я проектирате в бъдещето! Желаем Ви сили и вдъхновение, бъдете стожери на просветителския дух, разкривайте пред младите хора широките хоризонти на знанието и родолюбието!

Драги ученици,

Бъдете горди, че принадлежите към нация, която отбелязва благодарността към просветителите и будителите си в толкова празници на просветата и духовността. Бъдете достойни наследници на народните будители по пътя към Вашето родолюбиво бъдеще!

Ръководството на Първо СУ „Свети Седмочисленици“

Back to Top