Постижения

12 Юли2021

Ученичка от Първо СУ с грамота от началника на РУО

Ученичката от Първо СУ “Свети Седмочисленици” Фюсин Четин Асанова получи грамота от началника на Регионалното управление на образованието Елка Станчева. Момичето взе приза заради отличното си представяне в Националната олимпиада по български език и литература във възрастова група VIII – X клас. Ръководител и учител на Фюсин е Керанка Петкова.

Грамоти получиха и други ученици от областта. В Националната олимпиада по български език и литература са отличени още Надежда Огнянова Петкова и Катерина Христова Чехларова (възрастова група VII клас) с ръководител Галина Станчева от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище. Грамота получи и Айлин Нурханова Хюсеинова (възрастова група XII клас) с ръководител Нели Драганова от ПГ „Христо Ботев“ –Попово.

Грамоти за отлично представяне в Националния конкурс „Бог е любов“ получиха  Галена Найденова и Елинор Нанкова с ръководител Галина Станчева от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище.

В Национална олимпиада по информационни технологии са отличени седмокласници от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище – Владимир Петков и Сандра Радева с ръководител Катерина Милева.

В Национална олимпиада по биология и здравно образование е отличен Даниел Косев, ученик в XI клас от II СУ „Проф. Никола Маринов“ – Търговище с ръководител Катя Александрова.

„Поздравявам Ви за успехите! Бъдете горди със своите постижения, защото Вашите победи са повод за гордост и за Вашите учители, и за Вашите родители – каза Елка Станчева по време на церемонията. Тя пожела на учениците да спечелят още много награди, защото те са стъпка към успешната им реализация в живота.

Back to Top