Добри практики

14 Февруари2020

Щастлив празник на любовта

Щастлив празник на любовта организираха активистите от Ученическия съвет на 14-ти февруари 2020 г. Сред много смях, музика и веселие те раздадоха розови балони и розови сърца, пълни с послания за любовта между хората и човешкото съществуване.

Мислейки любовта в по – широк обхват, те направиха препратка към наближаващия Ден на розовата фланелка, във връзка с което на днешния празник обявиха конкурс на тема „Любов и толерантност“. Същността на конкурса се изразява в това, всеки клас  да направи своята креативна снимка, свързана с темата, като в кадър участва и балонът, получен за Свети Валентин.

Празникът имаше и своята свързана със здравето и безопасността страна. Дни преди него, експерти на Общинския съвет по наркотични вещества и превантивно информационен център проведоха обучение на тема „Здраве и ППИ“ с ученици от 9-ти и 10-ти клас.

Учениците от нашето училище се включиха активно и в конкурс за любовно послание, организиран от Общинския съвет по наркотични вещества и превантивно информационен център, като класирането се очаква.

Обедно меню

Закуски

Back to Top