Постижения

10 Март2018

Отборът на Първо СУ „Свети Седмочисленици“ се изкачи на третото място в турнира по футбол за жени

Женският отбор на Първо СУ „Свети Седмочисленици“ се класира на трето място в традиционния Осмомартенски турнир по футбол на малки врати. Дамите от училището загубиха полуфиналнала от колегите си от ПГИИ „Джон Атанасов“ след драматична среща, приключила с минималното 1:0.

В битката за 3-то и 4-то място учителите от „Свети Седмочисленици“ се изправиха срещу отбора на Антоновското СУ “Св.св.Кирил и Методий“. В редовното време не се стигна до попадения в двете врати, затова зрителите затаиха дъх при изпълнението на дузпи.

Опитният страж Дияна Борисова опази вратата суха, което гарантира категоричната победа и бетонира Първо СУ на третото място.

Адмирации за добрата игра и точните попадения при дузпите заслужава и голмайсторът Даниела Стойкова.

След финалната среща, селекционерът Мариян Хараланов поздрави дамите за добрата игра и коментира: „Доволен съм от играта на дамите. За краткото време на подготовка успяха да вникнат в същината на играта. Заедно с това показаха добра форма и хъс в съревнованието“.

Първо и второ място в турнира заеха съответно Спортно училище „Никола Симов“ и ПГИИ „Джон Атанасов“ Търговище.

Организатори и спонсори на събитието са РУО Търговище и Българският футболен съюз с представители Елка Станчева и Валентин Вълчев. Официален гост на събитието бе и областният управител на област Търговище Митко Стайков.

Ето и състава на отбора на Първо СУ „Свети Седмочисленици“:

     1. Велислава Стоянова

  1. Десислава Димова
  2. Даниела Стойкова
  3. Анета Милева
  4. Надежда Димова
  5. Светослава Йорданова
  6. Галина Петрова
  7. Дияна Борисова
  8. Милена Димитрова
  9. Елена Стефанова

Обедно меню

Back to Top