Дейности

22 Февруари2018

Първо СУ „Свети Седмочисленици” се подготвя за участието си в Осмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee 2018

На 28.02.2018 г. в Първо СУ „Свети Седмочисленици”, ул. „Капитан Данаджиев” 22 от 14.00 ч. ще се проведе училищният кръг от Осмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee. В тази връзка, като подготовка за истинското състезание, нашите неспирно „жужащи“ и нетърпеливи работни „пчелички“ премериха сили в предварителното подготвително състезание, което се проведе на 20.02.2018г в Конферентната зала на училището. Участниците от 4., 5. и 6. клас внимателно разучиха регламента на състезанието заедно с преподавателите си Милена Димитрова и Мария Атанасова и се включиха в пробно състезание по английски правопис, където прoвериха знания, емоции, умения за запазване на концентрация и хладнокръвие пред журито и публиката. Участниците имаха възможност да усетят пълната гама от емоции по време на състезанието и да си дадат сметка къде да наблегнат в подготовката си през оставащата една седмица до училищния кръг.   

Успех и късмет на нашите пчелички! Заповядайте да ги подкрепите – Конферентна зала на Първо СУ „Свети Седмочисленици“ 28.02.2018 от 14.00 ч.!

Обедно меню

Back to Top