Дейности

14 Февруари2018

Шумен, весел и забавен 14-ти февруари

Шумен, весел и забавен 14-ти февруари си спретнаха учениците на I СУ.

Както подобава на празник, особено на празник на влюбените, младите хора играха, пяха и се смяха, получиха и подариха подаръци, писма, пожелания, стихотворения, че и цели поеми. Основен организатор на тържеството беше Ученическия съвет на училището, който се погрижи всички да усетят тръпката на празника.

Рано сутринта пощальони в червени премени – защото червеното е цвета на любовта – разнесоха на десетки щастливки и щастливци любовно послание, адресирано до тях специално от анонимен или явен обожател; а трябва да признаем, че пощенската кутия на ученическия Купидон беше препълнена. Много смях, веселие и закачки посрещнаха и изпратиха пощальоните.

В голямото междучасие Центърът по природни науки в училище се оказа тесен да събере всички, желаещи да се включат в купона. Той започна с шумно караоке, цветомузика, солови изпълнения на микрофоните, шеметни танци.

По време на шоуто бяха връчени грамоти и награди на участниците в два конкурса.  В конкурса за най – романтична снимка, обявен от ученическия съвет на училището, грамоти получиха: Любомир и Явор от 12 клас; Памела от 12 б клас и Велислава от 9 б клас.

Вторият конкурс, съвместна инициатива с Общински съвет по наркотични вещества – Търговище, беше за най – романтично послание. Тук наградите грабнаха: Анита от 11 в клас, Румена от 9 б клас, Христо от 11 б клас, Нурсел от 11 в клас, Димана от 9 б клас и….първа награда – за Даная от 8 г клас.

Празникът продължи с още караоке, смях и закачки.

Честит и весел празник на всички!

Обедно меню

Back to Top