Дейности

20 Юни2023

Успешно приключване на международно партньорство

Приключва работата ни по проект "Възможности извън класната стая", осъществен по програма

"Еразъм +".

Водеща институция е Първо СУ „Свети Седмочисленици“, а останалите партньори са от Италия, Испания, Гърция, Хърватска и Румъния.

На специално събитие педагогическите специалисти взели участие в проекта, представиха пред свои колеги постигнатите резултати - основно от материали, които учениците, участвали в различните мобилности изготвили. Те бяха под формата на презентации, филми и видеа. Имаше още дневници на мобилностите и снимки от проведени дейности.

Ангажираните в проектните дейности учители споделиха своите мнения и впечатления. Освен натрупания позитивен опит, те са получили и много нови знания за различни методи на преподаване, които разчупват модела на стандартното обучение в класната стая.

„Възможности извън класната стая“ е пети поред успешен европейски проект на Първо СУ, който предостави на участниците възможност да се включат в реални и практически дейности извън училище, да осъществят образователна мобилност, да си сътрудничат в рамките на интернационални и интердисциплинарни екипи.


  

Back to Top